Packice



Kennel Packice, der er ejet af Anne Schierup og Henrik Søeborg, blev FCI registreret i 2006 efter lukningen af kennel Taymyr, som Henrik var medstifter og –ejer af. Kennel Packice fortsætter opdrættet af Siberian Husky med Taymyr-linierne, og med Anne er også racen Alaskan Malamute kommet til.
Begge disse herlige slædehunderacer har stor del i vores hverdag – og i vore hjerter.



Avlsmæssigt er vor målsætning kvalitet fremfor kvantitet. Vi har ingen ambitioner om at lave rigtig mange hvalpe og vil hovedsagelig kun foretage parringer, som vi selv er interesseret i at beholde en eller flere hvalpe fra. Forud for enhver parring går grundige overvejelser. De enkelte avlspartnere og linierne bag dem vurderes i forhold til vores fortolkning af den respektive racestandard, med fokus på helbredsstatus, temperamenter, sociale indstillinger og flokegenskaber, samt de to individers eksteriørmæssige kvaliteter. Det er aldrig nogen hurtig beslutning, for resultatet skulle jo gerne blive et kuld racetypiske, smukke, sunde og dejlige hvalpe. De hunde vi benytter i vort avlsprogram er alle er avlsgodkendte på en DKK-anerkendt-udstilling med minimum 1. præmie m/championkvalitet, de er alle undersøgte og frie for såvel Hofteledsdysplasi som arvelige øjensygdomme (Cataract og PRA), og hundene lever op til vore egne krav som værende gode eksemplarer af racen.

Vi kræver ikke at ”vore” hvalpe bliver udstillet eller brugt til trækaktiviteter, men det glæder os meget hvis hvalpene bliver benyttet aktivt til den ene eller den anden, eller en helt tredje aktivitet.

De fleste af hvalpene vil blive solgt som familiehunde, og vores eneste krav er, at hvalpekøberne har forberedt sig grundigt på købet ved at sætte sig ind i, hvad det nye familiemedlem vil betyde for dem og deres livsstil, og så selvfølgelig at hvalpen får masser af kærlighed.

Det er uendelig vigtigt for os at "vore" hvalpe får et godt hjem, og derfor vil vi altid møde folk personligt forud for et hvalpekøb. Vi mener, at det er meget vigtigt, at hvalpekøberne har tillid til det kommende familiemedlems opdrættere, og mulighed for senere at søge råd og vejledning hos disse. For os slutter tilknytningen til hvalpen ikke når den 8 uger gammel rejser til sit nye hjem. Vi vil meget gerne kunne følge lidt med i hvalpens udvikling fra sidelinien og bistå med al den hjælp, der måtte blive brug for i dens liv og færden.